Om Anders Fagerlund

Anders Fagerlund står vid en ek 2021. 
Anders Fagerlund standing close by an oak.

Mitt yrke har varit psykolog och psykoterapeut. Boken Gunnar, psykologen publicerades 2020. Uppföljaren Allvarligt, Gunnar med undertiteln kom igen psykologen kom ut 2023. Novellsamlingen Myren publicerades i juni 2022.

Jag har även skrivit artiklar och recensioner i bland annat facktidningar, Västerbottens-kuriren och Miljömagasinet.

Nu skriver jag om en tidigare släkting, klasskämpen Axel Kilström som levde 1857-1945. Som äldre påbörjade han sina memoarer men hans berättelse slutar när han kommit till trettioårsåldern. Jag har redigerat hans text och fortsätter där han själv inte längre orkade. Hoppas kunna ge ut boken under 2024.

Kontakt

Jag på sociala medier: 

Facebook

Instagram

Hem » Tillbaka till Anders Fagerlunds skrivande